Specialdesign - från enklaste giveaway till att profilera hela ditt företag eller organisation.

SpecialDesign AB har idag en 30-årig historia bakom sig. En gång i tiden startades företaget som Glatzl & Glatzl Screentryckeri men under de sista 15 åren har verksamheten varit helt inriktad på att hjälpa företag och organisationer i sitt marknads och varumärkes arbete.

Vi som arbetar på SpecialDesign har tillsammans mer än 70 års erfarenhet från branschen. Vårt kunnande och kontaktnät innebär att vi kan tillgodose dina behov vad gäller allt från enklaste ?giveaway? till att profilera hela ditt företag eller organisation.

Vi har 10000 tals produkter som kan märkas med din logo, slogan eller budskap.
Vid större antal SpecialDesignar vi fram en produkt som är unik just för ditt företag eller organisation. Allt är möjligt.

Specialdesign AB Ingår i Fronta Sverige. En rikstäckande inköpsorgansation.

Som samarbetspartners har vi ett stort antal leverantörer från hela världen. Vi har dessutom några av Sveriges bästa textiltryckare, broderare, gravörer, skyltmakare och tampotryckare som ser till att just ditt budskap blir rätt.

Vi arbetar aktivt för att minimera vår klimatpåverkan genom att ha ett miljömässigt tänkande i vårt dagliga arbete. Det inkluderar allt ifrån att göra klimatsmarta inköp till energibesparande åtgärder
Då vi vill vara säkra på att miljöpåverkan hela tiden minskar är systemet inte statiskt utan förändras löpande utifrån de synpunkter vi får från våra kunder, leverantörer och anställda.

Välkomna till oss! Vi lovar göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd